Rólunk

Csapatépítő programok

Csapatépítés

Rendezvényszervezés

Szakmai tréning

Kapcsolat

Kulináris kalandok

A szabadtűzön, szabadtéren készült ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a ropogó fák közül felszálló füst bukéját, hanem attól is, hogy hangulatuk van. Az előkészített főzőhelyszíneken csapatokra bontva indul a főzés. A csapatok dolga a saját séfjük kiválasztása, majd az előre egyeztetett étel elkészítése. A csapat szaktudásán és közös, összehangolt munkáján múlik a siker, ami biztos, hogy határtalan.

A főzés közben a csapatok elkészíthetik a saját Egri Bikavérüket vagy Egri Csillagukat.

Helyszíne: Eger és környéke, egyeztetés szerint

Időtartama: 4 – 6 óra

Elérhetőségek

 

Iroda: 3300 Eger, Iskola utca 1-3 A/18

Farkas Tibor
ügyvezető igazgató
+36 70312 7609

Schvebl Erika
értékesítési igazgató, vezető tréner
+36 70 442 7853

E-mial: info@vexton.hu

Kérdése van csapatépítéssel kapcsolatban?

Írjon nekünk!

10 + 3 =