Kulináris kalandok
A szabadtűzön, szabadtéren készült ételek nemcsak attól különlegesek, hogy ízükben megőrzik a ropogó fák közül felszálló füst bukéját, hanem attól is, hogy hangulatuk van. Az előkészített főzőhelyszíneken csapatokra bontva indul a főzés. A csapatok dolga a saját séfjük kiválasztása, majd az előre egyeztetett étel elkészítése. A csapat szaktudásán és közös, összehangolt munkáján múlik a siker, ami biztos, hogy határtalan.
A főzés közben a csapatok elkészíthetik a saját Egri Bikavérüket vagy Egri Csillagukat.
Helyszíne: Eger és környéke, egyeztetés szerint
Időtartama: 4 – 6 óra
Elérhetőségek
Iroda: 3300 Eger, Iskola utca 1-3 A/18
Farkas Tibor
ügyvezető igazgató
+36 70312 7609
Schvebl Erika
értékesítési igazgató, vezető tréner
+36 70 442 7853
Acsai Krisztina
rendezvényszervező
+36 30 257 6474
E-mial: info@vexton.hu
Kérdése van csapatépítéssel kapcsolatban?
Írjon nekünk!