Rólunk

Csapatépítő programok

Csapatépítés

Rendezvényszervezés

Szakmai tréning

Kapcsolat

Szórakozás és tanulás a modern technika adta lehetőségekkel

Mi a MEH?

A MEH az angol Mobile Escape House kezdőbetűiből képzett rövidítés, magyarul Hordozható Szabaduló Ház. Egy olyan játéktér, melyben a résztvevőknek meghatározott időn belül logikai és/vagy ügyességi feladatok megoldásával, végrehajtásával kell kijutniuk a házból. Szórakoztató, elmét próbáló tevékenység.

Hogyan működik?

A mára széleskörűen elterjedt és kedveltté vált hagyományos szabaduló szobákhoz képest számottevő a különbség. A MEH szinte bárhol lokalizálható, gyorsan installálható hardvert és erre szabadon implementálható virtuális környzetet kínál, egy fejlett, intelligens vezérlőkiértékelő szoftverrendszer felügyelete és vezérlése alatt. Megoldásaiban széleskörűen használja a legmodernebb számítástechnikai, informatikai, robotikai megoldásokat. Szinte gombnyomásra képes virtuális környezetet váltani, teljes mértékben átkonfigurált, új szituációt futtatni.
Korlátlan számú szituációs-VR (Virtuális Valóság) hozható létre a rendszer segítségével.

Mire használható a MEH?

A klasszikus játék és szórakozás mellett az oktatásban is tölthet be szerepet, melynek alkalmazásához és megvalósításához pedagógus szakértőket vontunk be a fejlesztésbe.
A program a szórakoztató játék mellett használható ismeretanyaggal gazdagítja a felhasználót. Az alkalmazás célja és módja csupán a választott programcsomag fajtájától függ.

GINOP-2.1.7-15-2016-00272

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. A heves megyei székhelyű Vexton Rendezvényszervező, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 49,99 millió forintos támogatás felhasználásával innovatív kutatás fejlesztési, szolgáltatás fejlesztési tevékenységet valósított meg az Új Széchenyi Terv keretében. A 81,973 millió forint összköltségű projekt során egy a korábbiakban még nem létező mobil szabaduló szoba kifejlesztésére került sor.