Rólunk

Csapatépítő programok

Csapatépítés

Rendezvényszervezés

Szakmai tréning

Kapcsolat

Csapatépítő játékok
Földön – Vízen – Levegőben

Szakképzett csapatunk – közel 20 éve – fiatalos és lendületes energiával szervez és bonyolít indoor és outdoor csapatépítő rendezvényeket, családi- és sportnapokat, meetingeket, konferenciákat és egyéb szabadidős programokat.

Amit nyújtunk:

– ügyfél orientáltság

– megbízhatóság

– hitelesség

– rugalmasság

– precizitás

– kreativitás

– profizmus

Csapatépítő játékok
Földön – Vízen – Levegőben

Szakképzett csapatunk – közel 20 éve – fiatalos és lendületes energiával szervez és bonyolít indoor és outdoor csapatépítő rendezvényeket, családi- és sportnapokat, meetingeket, konferenciákat és egyéb szabadidős programokat.

Csapatépítő programok

Jókedvvel és energiával, mosollyal, kacagással, állandó fejlődni akarással és szakismerettel minden elérhető. Lehetőségeink tárháza végtelen, csak a képzelet szab határt közösségépítő és közösségfejlesztő törekvéseinknek. Hiszünk a közösen átélt élmények erejében.

A játékaink célja a résztvevők együttes feladatmegoldása, kreativitása, találékonyság, jó kommunikáció kialakítása, valódi és egyedülálló élmények átélése. Amit kínálunk: interaktív, kreatív csapatversenyek, extrém élményprogramok, mobil szabaduló szobák, lövészeti tréningek, vízi programok, nyomozós játék és sok egyéb aktivitás…

Egri székhellyel, de az ország bármely pontján dolgozunk, saját csapattal, saját eszközparkkal. Programjainkat megrendelőink igényeinek megfelelően alakítjuk.

Céges rendezvényszervezés

Kiváló programjaink mellett, rendezvényét teljeskörűen megszervezzük és lebonyolítjuk, így Önnek csak az élményre kell koncentrálnia!

Rendezvényszervezés terén szerzett sokrétű tapasztalatunk, széles körű szakmai kapcsolatrendszerünk és teljes körű szolgáltatásaink révén biztosítjuk rendezvénye sikerét, az első pillanattól kezdve az utolsó visszacsatolásig. Legfontosabb küldetésünk, hogy egyedi ötletekkel, különleges élményekkel tegyük maradandóvá a programot.

Komoly háttérmunka, igényes és felelősségteljes csapat áll a rendezvények mögött. A sokéves tapasztalat nyújt lehetőséget arra, hogy a felmerült igényeket a feltételek adottságában a leginkább ki tudjuk elégíteni. Az évek során komplex, többnapos konferenciákat, családi napokat, outdoor – indoor csapatépítő és élményprogramokat rendeztünk, igazodva a különleges igényekhez. Kreatív szakembereink nyitottak minden elképzelés megvalósítására. Saját szakmai és kiterjedt eszközhátterünk, kiváló kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi partnereink részére a minőségi szolgáltatás reális áron történő elérését, ezáltal nyújtva teljesen komplex és az igényekhez alakított, színvonalas szolgáltatást.

Szakmai tréningek

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy gondolatokkal teli, elkötelezett emberekből álló kis csoport megváltoztathatja a világot. Valójában csak ők képesek erre.”
Margaret Mead

Cégünk közel 20 éve foglalkozik indoor és outdoor csapatépítő tréningek szervezésével, teljes körű lebonyolításával, több száz elégedett partnerrel, több ezer sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött.

Alkalmazkodva a mai változó világhoz és a piaci igényekhez, professzionális szakmai tréningekkel bővítettük szolgáltatás kínálatunkat. Célunk, hogy tréningjeinkkel Partnereinknek olyan egyedi és személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk, mely az elvárásokon túl valódi igényeikre épül, ezáltal eredményessége mérhetően növekszik.

Tréningjeink:

  • Kommunikáció
  • Tárgyalástechnika
  • Időgazdálkodás
  • Változásmenedzsment
  • Stresszmenedzsment
  • Konfliktuskezelés
  • Vezetői programok

Farkas Tibor

Tulajdonos, ügyvezető

Schvebl Erika

Értékesítési igazgató, vezető tréner

Péter Martin

Rendezvényszervező

Zörgő Marcell

Rendezvényszervező

Elérhetőségek

 

Iroda: 3300 Eger, Iskola utca 1-3 A/18

Farkas Tibor
ügyvezető igazgató
+36 70312 7609

Schvebl Erika
értékesítési igazgató, vezető tréner
+36 70 442 7853

Péter Martin
rendezvényszervező
+36 30 257 6474

E-mail: info@vexton.hu

Kérdése van csapatépítéssel kapcsolatban?

Írjon nekünk!

9 + 15 =